Funderar du på bredband?

Publiceringsdatum : 2017-05-31

Nu finns större möjligheter för dig som bor utanför tätorterna i kommunen att skaffa bredband via optisk fiber.

Lerums kommun och Telia har tecknat ett samarbetsavtal för att bygga ut fibernät i kommunen. Kommunen och Telia samarbetar kring etablering och drift av ett öppet fibernät till boende och verksamheter i Lerums kommun.

Du väljer tjänsteleverantör

Ett öppet nät innebär att varje kund kan välja mellan flera olika tjänsteleverantörers erbjudanden för bredbandstelefoni, digital-TV och bredband. Samarbetet är långsiktigt och gäller både tätorter och landsbygd. Utbyggnaden baseras på efterfrågan från hushåll och företag i kommunen.

Intresserad?

Kontakta kommunens bredbandssamordnare: Per Hagehammar, e-post per.hagehammar@lerum.se, telefon 070-570 85 00.
Klicka här för att läsa mer >>