Båtplatser i Lerums kommun

Publiceringsdatum : 2017-07-04

Saknar du båtplats? Du vet väl att vi samlat all information till de brygg-, hamn- och båtföreningar som finns i kommunen på vår webbsida?

Flera invånare kontaktar nu kommunen och undrar hur lång tid det tar att få en båtplats. Det är omöjligt att svara på. Trycket ser olika ut för de olika brygg- och hamnföreningarna. Du kan enkelt kontakta dem genom att klicka här >>

Lerums kommun har hand om en brygga – den vid Säveåns mynning till Aspen. Där är det för närvarande fullt – även om alla betalda platser inte är sjösatta. Du kan ställa dig i kö: e-posta kommun@lerum.se och uppge dina kontaktuppgifter. Att stå i kö kostar 100 kronor per år. Får du en plats kostar det 2 226 kronor per säsong. För närvarande är det över 20 personer i kö.

För tillgång till kommunens båtramp Lessudden vid sjön Aspen se mer information här: www.lerum.se/lessudden