Du har väl försäkrat din förening?

Publiceringsdatum : 2016-11-01

Även om vi är försiktiga är olyckan framme ibland. Hur väl förberedd är du och din förening då? Välkommen på föreningsdialog den 8 november, då vi sätter fokus på försäkringsfrågorna.

Under en helkväll ser vi till att besvara alla försäkringsfrågor, stora som små. På besök har vi Madeleine Grosselius från Willis Towers Watson som försäkrar kommunen, dess egendom och kommunens skolbarn. Folksams expert på idrottsförsäkringar, Robert Rentsch, kommer med full koll på både Riksidrottsförbundets grundförsäkring och förbundens försäkringar. Det finns möjligheter att ställa frågor under hela kvällen. Om det är någon speciell fråga du vill ha svar på – skicka gärna in din frågeställning, så hinner våra gäster förbereda sig.

Tisdagen den 8 november 2016

Röselidsskolans matsal, Röselidsvägen 5, i Gråbo

Schema

• 17.30 Fika
  • 18 Kommunens försäkringar, Madeleine Grosselius, Willis Towers Watson
  • 19 Folksams Idrottsförsäkringar, Robert Rentsch
  • 20-20.30 Eftersnack

För vem är dialogmötet?

Förtroendevalda, tränare/ledare och andra inom olika föreningar som är intresserade.

Anmäl dig redan idag

Anmäl dig genom att e-posta ditt namn, namnet på din förening, din roll i föreningen, och eventuella försäkringsfrågor du har till Magnus T Carlsson, magnust.carlsson@lerum.se, Kultur och fritid Lerums kommun, 0302-52 14 91.

Frågor går också att ställa till, Pilo Stylin, pilo.stylin@vsif.se, SISU Idrottsutbildarna/Västsvenska idrottsförbundet, 031-726 60 48.