Fairtrade Challenge närmar sig - ta chansen att sprida ert engagemang!

Publiceringsdatum : 2017-04-26

Nu närmar sig World Fairtrade Challenge, fikautmaningen som anordnas av Fairtrade mellan 11-13 maj. Kommunen satsar särskilt på att lyfta fram er aktörer som servererar Fairtrade & ekologiska produkter och uppmuntrar till hållbar konsumtion.

Vi hoppas att så många som möjligt deltar med någon aktivitet.

Ta chansen att sprida ert engagemang!

Det finns massa sätt för affärer, butiker, caféer och organisationer att uppmärksamma Fairtrade Challenge. Kommer ni bjuda kunder på Fairtrade-fika, ha extrapris på någon Fairtrade-vara eller göra något annat inom hållbar konsumtion som riktar sig till allmänheten så sprider vi det i kommunens egna kanaler. Det finns också möjlighet att komma med på annons i Lerums tidning. Skicka information senast 5 maj om vad ni planerar och vilket datum och tid det genomförs så sprider vi informationen.

Kontakta: katarina.gustafsson@lerum.se

Klicka här för att läsa mer om Fairtrade Challenge >>