Föreläsning om digitalisering 17 oktober

Publiceringsdatum : 2017-10-03

Lerums kommun bjuder in till en gratis föreläsning om den digitala revolutionen. Föreläsare Bo Dahlbom. Tisdag den 17 oktober klockan 9.30-11.30 i Dergårdsteatern.

Digitaliseringen förändrar samhälle och näringsliv. Snabb teknisk utveckling, sociala medier, delningsekonomi, internet of hings, big data, nya aktörer och nya affärsmodeller.

Vi kan se fram emot en värld med självstyrande bilar, robotar i äldrevården, automatiserad administration, digitala assistenter och allt intelligentare verktyg. Men vad innebär digitaliseringen för kommunerna? Hur fort går förändringen och hur omfattande blir den?

Bo Dahlbom är en känd debattör och föreläsare om digitaliseringens betydelse för näringsliv och samhälle. Han är professor vid IT-universitetet i Göteborg, forskningschef vid Sustainable Innovation, styrelseordförande i Aktivering, ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, och mångårig rådgivare till regeringen i IT-politiska frågor.
Besök honom gärna på bodahlbom.se.

Anmälan

Föreläsningen är en del av kommunens arbete för ökad digitalisering och vänder sig till dig vill lära dig mer om digitalisering.
Kostnadsfri anmälan till: anmalan.digi@lerum.se