Grannsamverkan minskar bostadsbrott

Publiceringsdatum : 2017-05-15

Med förebyggande insatser som aktiv Grannsamverkan kan vi hjälpas åt att minska bostadsbrott i vår kommun.

Enligt Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) minskar antalet bostadsinbrott med upp till 25 % i områden där man har en fungerande Grannsamverkan.

Intresserad?

Är Grannsamverkan något för dig? Tala med dina närmsta grannar! Om ni vill  starta Grannsamverkan i ert område hör av er till Studieförbundet Vuxenskolan i Lerum på lerum@sv.se eller eva.stromblad@polisen.se

Studiecirkel

Utbildningen i Grannsamverkan är upplagd som en studiecirkel i samverkan med Polisen och Lerums kommun. Utbildningen omfattar tre tillfällen och är kostnadsfri. En ny studiecirkel startas så snart tillräckligt många har anmält sig. Välkomna att höra av er! Grannsamverkan i Lerums kommun är ett samarbete mellan Polisen, Studieförbundet Vuxenskolan och Lerums kommun.