Hyreslägenheter i Lerums kommun

Publiceringsdatum : 2017-03-20

Är du intresserad av hyreslägenhet via Lerums kommuns nya allmännyttiga bostadsbolag AVAB? I så fall ska du ställa dig i kö hos Boplats Göteborg.

Under 2017 kommer Lerums kommuns allmännyttiga bostadsbolag AVAB att få klart de 25 första hyreslägenheterna i Lerums kommun.

Fördelningen av lägenheterna kommer att ske via Boplats Göteborg, och det är antalet dagar i Boplats kö som gäller som kötid. Den som är intresserad av en hyreslägenhet hos Lerums kommuns bostadsbolag AVAB behöver alltså anmäla sig till Boplats Göteborg.

2017 planeras:

10 lägenheter vid Mjörnbotorget i Gråbo, som läggs ut hos Boplats under mars/ april

15 lägenheter i Sjövik, som läggs ut på Boplats i slutet av året.

Mer information om lägenheterna i Lerums kommun (storlek, hyra, tillträde mm) kommer att lämnas via Boplats Göteborg.

Observera att du måste vara 18 år för att teckna hyreskontrakt hos AVAB.

Länk till Boplats Göteborg: https://nya.boplats.se/ Länken öppnas i nytt fönster.