Informationsmöte om flexibelt växelboende

Publiceringsdatum : 2017-11-06

Lerums kommun har startat ett flexibelt växelboende på Tuvängens korttidsboende. Nu finns det en möjlighet att få veta mer om vilka möjligheter det kan innebära för dig. Torsdag den 7 december kommer personal och enhetschef finnas på ”Träffpunkten för anhöriga” på Riddarstenshöjden för att svara på dina frågor.

Flexibelt växelboende innebär att personer som behöver omsorg och tillsyn själva får möjlighet att välja när de vill bo hemma eller på ett boende. I höst har kommunen startat sitt första flexibla korttidsboende som ligger på avdelningen Lotsen på Tuvängens korttidsboende. För att få bo där behöver man skicka in en ansökan som utreds. Om den blir beviljad av kommunens biståndshandläggare kan man boka boende.

Informationsmöte

Vill du, eller någon anhörig, veta mer om detta är ni välkomna på ett informationsmöte torsdag den 7 december klockan 13.00-15.00.  Vi finns på ”Träffpunkten för anhöriga” som ligger på Riddarstenshöjden 9 i Lerum.  Ingången ligger till höger. Det behövs ingen anmälan för att få komma. Fika serveras för 25 kronor.

Om du har frågor

Om du har några frågor så får du gärna ringa anhörigkonsultent Jessica Gustavsson på 0302-52 22 39 eller mejla.

Välkommen