Dialog om framtidens skolorganisation i Floda

Publiceringsdatum : 2017-10-06

Vi har satsat på skolorna i Gråbo. Vi satsar på skolorna i Lerum. Nu är det Flodas tur. Vi blir allt fler i kommunen. Floda växer. För att möta framtidens behov behöver vi fler skolplatser. Vi vill ha ditt perspektiv på framtidens skolorganisation. Välkommen till Forum Lärum den 19 oktober klockan 18-20, där skolutvecklingen i Floda står i fokus.

Antalet invånare har stadigt ökat och fortsätter öka under överskådlig tid. Många som vill bo här är barnfamiljer. För att möta framtidens behov behöver vi fler skolplatser och vi behöver agera nu för att kunna ta emot de större elevkullar vi väntar inom en fem- till tio-årsperiod.

Vi vill träffa dig som kommer att ha barn i skolan inom ett par år, har barn i skolan nu eller du som är intresserad av skolutveckling och kunskap. Vi vill ha ditt perspektiv på framtidens skolorganisation. Vi kallar träffen Forum Lärum. Vi politiker har några frågor till dig och du kan ställa frågor till oss.

Vi träffas i Equmeniakyrkan i Floda, klockan 18-20, torsdagen den 19 oktober.

• Inledning, Lill Jansson, kommunalråd med särskilt ansvar för lärande
  • Tre frågor från politikerna - workshop/gruppdiskussion
  • Deltagarnas frågor till politikerna - workshop/gruppdiskussion
  • Sammanfattning av diskussionerna

Vi bjuder på frukt och kaffe/te. Varmt välkommen!

Dennis Jeryd (S), kommunstyrelsens ordförande
Rutger Fridholm (MP), kommunalråd