KomIn bygger om

Publiceringsdatum : 2017-06-09

Sedan i vintras har kundcenter KomIn ett vidare uppdrag - att i ännu högre grad vara "En väg in" för alla kunder. Nu anpassas även lokalerna till den nya verksamheten.

Idag arbetar sju samhällsvägledare i kundcenter KomIn - din väg in i kommunorganisationen. Alla telefonsamtal, e-postmeddelanden och besök som riktar sig till kommunen som helhet går genom KomIn idag.

perspektivskiss kominIdéskissFoto av: Pyramiden arkitekter- Med start måndag 12 juni och tre veckor framåt börjar vi ombyggnationen med att fräscha upp utställningsdelen med bland annat en ny färgsättning. Det blir mer välkomnande, ökad tillgänglighet och förbättrad ljudnivå, säger Elin Elebring, enhetschef för KomIn.

Etapp två i ombyggnationen är kontorsdelen som kräver sina cirka sju veckor i slutet av augusti fram till i början av oktober.

- Då flyttar vi ut receptionen till utställningsdelen och använder kommunens vigselrum som tillfälligt kontor. Det nya kontoret blir än mer öppet och anpassat vår nya kostym.

Kundcenter KomIn har öppet som vanligt under ombyggnationerna.