Opratat.se – en föreläsning om det outsagda mellan barn och föräldrar

Publiceringsdatum : 2017-09-25

Anhörigstödet i Lerums kommun bjuder in till denna föreläsning tisdag 3 oktober klockan 17. Plats: Gradängsalen i byggnaden Granen på Dergårdsgymnasiet.

Opratat.se är en webbplats om tankar och känslor som man inte pratar om i familjer med barn med funktionsnedsättning. Innehållet i webbplatsen bygger på vad 160 barn med funktionsnedsättning, syskon, föräldrar och mor- och farföräldrar berättat. Besökaren på sidan får se och höra hur andra tänker och känner vilket gör det lättare att prata med varandra i familjen.

Funktionsrätt Sveriges projekt Det outsagda mellan barn och föräldrar har tagit fram sidan. Ann-Marie Stenhammar, projektledare, berättar om innehållet som är tänkt att underlätta viktiga samtal.

Vägbeskrivning: Från Alingsåsvägen sväng vid Lerums Gummiverkstad in på Pomonavägen och därefter höger Frändegårdsvägen där parkering finns.