Politikerna debatterar framtidens gymnasieutbildning

Publiceringsdatum : 2017-10-24

Hur ska vi utbilda unga och vad ska de lära sig? Kom och lyssna den 26 oktober när politikerna i kommunfullmäktige debatterar framtidens gymnasieskola. Lisa Sipari från Plug Innovation inleder med inspirationsföreläsning klockan 18.

Kommunfullmäktiges möte den 26 oktober har stort fokus på framtidens gymnasieutbildning.

• Inspirationsföreläsning – Hur kan studieavbrott på gymnasieskolan motverkas.
  • Beredningsrapporten "Framtidens gymnasieskola" presenteras.
  • Kommunfullmäktiges ledamöter debatterar.
  • Hur går det för kommunen? Delårsrapporten presenteras.

Övriga punkter på agendan hittar du här på lerum.se, se länken nedan under Mer information, dagordning kommunfullmäktige. Du vet väl om att kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten? Du kan lyssna på debatten i Dergårdsteatern, eller via länk direkt eller i efterhand. Du hittar aktuell möteslänk på www.lerum.se/kfdirekt. Demokrati var du vill, när du vill.