Låt din verksamhet bli miljödiplomerad

Publiceringsdatum : 2017-08-17

Hösten 2017 bjuder Lerums kommun tillsammans med SmåföretagsAkademin in till en utbildning som förbereder din verksamhet att bli miljödiplomerat. Anmäl dig och din verksamhet senast den 21 augusti.

Genom utbildningen bereds din verksamhet inför miljödiplomering. Den är anpassad för små och medelstora företag och vänder sig till dig som är företagare eller miljösamordnare. Du får vägledning och kunskap i metoder hur du styr och får en bra struktur i ditt miljöarbete.

Att du och ditt företag får vägledning till Miljödiplomering innebär bland annat att medarbetare får en grundläggande miljöutbildning vid ett tillfälle. Du får också möjlighet att föra en dialog med andra företag i kommunen som också vill miljödiplomera sina verksamheter.

Genom Vägledning till Miljödiplomering kan din verksamhet efter en miljörevision bli diplomerad enligt Svensk miljöbas. De har kravstandarder som syftar till att bidra till hållbar utveckling och minskad miljöbelastning, vilka också är grundpelare i Lerums kommuns mål att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025.

Utbildningen startar den 29 augusti, men anmälan vill vi gärna ha redan den 15 augusti. Ni träffas vid fem tillfällen i rum Eken, våning 4, Kommunhus 1.

Anmäl dig via länken nedan.

Läs mer i foldern nedan eller kontakta utbildare Ann-Catrine Boldyn på ann-catrine@boldyn.se alternativt 0705–21 63 22.