Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Kulturskolans lärare på Dergårdsteatern Foto av: Anders Johansson
Lotta Tipsis i musikalföreställningen "Vi ska ta över världen" Foto av: Anders Johansson
Kulturskolan i Lerum Foto av: Anders Johansson
Kulturskolans lärare på Dergårdsteatern Foto av: Anders Johansson
Föregående Nästa Spela Pausa

Just nu finns fyra lediga platser till Mellankören, som övar måndagar kl. 17.20-18.20 i Paviljongen vid Häggen. Mellankören är för dem som går i årskurs 4-9. Anmäl till kulturskolan@lerum.se

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Öppet hus lördagen 18 mars 11.00-14

  Lördagen den 18 mars är det Öppet hus på Kulturskolan i Lerum. Då är du välkommen att komma och prova alla musikinstrument, delta i workshop´s o dans, drama och bild och mycket annat. Klockan 11.00 bjuder lärarna på en föreställning. Allt sker i Kulturskolans paviljong och i Häggen på Dergårdsområdet, Frändegårdsvägen. Välkommen!

 2. Bamse och världsmästaren i elakhet Dergårdsteatern 6 mars 18.30

  Kulturskolans dramaelever bjuder på teater. Denna gång får vi möta Bamse och hans vänner i pjäsen "Bamse och världsmästaren i elakhet". Biljett köper du på KomIn eller via ticketmaster.se Välkommen!

 3. Boka kulturundervisning i förskolan läsåret 2016-2017

  Boka kulturundervisning i förskolan läsåret 2016-2017! Eftersom vi har ett begränsat antal platser så går det även fint att boka föreställningar för vårterminen 2017 redan nu. Nyheter för detta läsår är Kalaset i kojan, 1-2 år DRAMA & MUSIK, Sagan om vanten, 3-5 år DRAMA & MUSIK, Sagor om troll, 3-5 år  DRAMA & MUSIK Läs mer om utbudet här!

 4. Följ Kulturskolan i Lerum på Facebook!

  Bli Kulturskolans vän på facebook och få senaste nytt om föreställningar, konserter och annat som händer på Kulturskolan. Klicka här så kommer du till Kulturskolans Facebooksida!