Vår vision är: Utmaning - Utveckling - Framgång. Hos oss ska du utmanas på den nivå du befinner dig och utvecklas i din egen takt för att kunna nå framgång i de mål du satt upp.

Vi har yrkesutbildningar som vård- och omsorgsutbildning, trafiklärarutbildning, hovslagarutbildning, och individuell lärlingsutbildning, gymnasie- och grundskolekurser, särskild utbildning för vuxna och utbildning i svenska för invandrare.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Glad kvinna med ballonger

  Nya starter på Trafiklärarutbildningen

  jan 22 2015

  Vi kommer att starta vår populära Trafiklärarutbildning i januari 2016 och 2017! I dag fick vi besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan att vi får starta Trafiklärarutbildningar både januari 2016 och januari 2017. Dags att i augusti eller september. Exakta datum visar vi här när det är klart. Jättekul, tycker vi!

 2. Live and Learn

  Schema

  jan 13 2015

  Schemat för våren 2015 fristående kurser är under arbete. De kurser som är klara, finns på schemat under knappen SCHEMA, här på förstasidan. För frågor kring schemat och kurser, kontakta  Cecilia Lepistö.  031-389 87 38,  cecilia.lepisto@folkuniversitetet.se   Utbildningsledare: Hanna Carlström,  031-389 87 27,  hanna.carlstrom@folkuniversitetet.s

 3. kvinna tycker om bok

  Ansökan till kurser och utbildning

  jan 07 2015

  7 jan öppnar vi ansökan till kurser och utbildningar på Lerums vuxenutbildning för reservantagning. Du kan söka fram till 25 januari , då ansökan stänger. Vilka kurser och utbildningar du kan söka finner du genom att klicka här:

 4. Bok med flygande bokstäven

  Vårens Kurslitteratur

  jan 14 2015

  Lista på kurslitteraturen för våren är klar! När du studerar på vuxenutbildningen köper du din kurslitteratur själv. Vilka böcker de olika kurserna har hittar du genom att klicka här.