Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Valmöjligheten är stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. vuxenutbildningen

  Studie- och yrkesvägledning

  dec 21 2017

  Studie-och yrkesvägledare Jane Beckman Jane Beckman är studie- och yrkesvägledare på Lerums vuxnutbildning jane.beckman@lerum.se 0302 52 15 16

 2. Text

  Vårens kurser

  Pågår t.o.m. 20180128

  dec 15 2017

  Snart öppnar ansökan till vårens kurser igen. Mellan den 15/12 - 28/1 kan ni göra efteranmälan till vårens kurser.

 3. förare

  Antagning trafiklärarutbildning

  nov 09 2017

  Nu är antagningen till Trafiklärarutbildningen klar! Alla är meddelade resultat, och urvalet är gjort enligt följande: Betyg Särskilt prov 1 – bedömning allsidig av kör- och trafikvana Särskilt prov 2 – bedömning av muntlig kommunikativ förmåga   Grattis till alla er som kom in, och till er som är reserver, ge inte upp än! Vi har beviljad start även 2019, med ansökningsperiod under 2018.

 4. Lärling murare

  okt 25 2017

  Ansökan till lärling murare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.

 5. Snickare

  Lärling bygg

  Ansökan till lärling byggnadsträarbetare har åter öppnat. Vi har fått nya platser att fylla och ni är välkoma in med era ansökningar.