Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Tre kvinnliga elever

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Då är valmöjligheten stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Text

  Höstens kurser

  Pågår t.o.m. 20170528

  apr 03 2017

  Ansökan till höstens kurser är nu öppen. Ansökningstiden för kurser till hösten 2017 är 3/4 - 28/5. Under "utbildning" hittar ni kursutbudet.

 2. Bok med flygande bokstäven

  Ny utbildningsanordnare

  Vuxenutbildningen kommer att få en ny utbildningsanordnare. Från hösten 2017 kommer vi att få en ny utbildningsanordnare. Eductus kommer då att hålla i kurserna istället för Folkuniversitetet. För eleverna innebär förändringen inte så mycket förutom att kursutbudet kan komma att förändras och annan personal kommer att ha hand om undervisningen och dess administration.  

 3. Älska böcker

  Schema våren 2017

  Nu är det slutliga schemat utlagt för våren 2017. Schemat för 2017 hittar ni här

 4. Plattsätteri

  Tillfälligt antagningsstopp

  Vi har många ansökningar till vissa lärlingsutbildningar och kan tyvärr inte ta emot flera ansökningar just nu. Antagningsstoppet gäller för inriktningarna byggnadsträarbetare, plattsättare och murare. Vi hoppas att trycket snart lättar och att vi återigen kan öppna ansökan till dessa inriktningar. Så snart detta sker kommer vi att publicera det på hemsidan.