Lerums vuxenutbildnings vision är: Utmaning - Utveckling - Framgång. Hos oss ska du utmanas på den nivå du befinner dig, utvecklas i din egen takt, vare sig det är supersnabbt eller långsamt, för att kunna nå framgång i de mål du satt upp. Vi är en del av det livslånga lärandet.

Du kan studera med lärarledda lektioner, på distans i egen takt, göra en prövning, eller studera med extra stöd.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. bil

  Trafiklärarutbildning

  Pågår t.o.m. 20140915

  aug 18 2014

  Ansökan till trafiklärarutbildningen har öppnat Trafiklärarutbildningen är en yrkeshögskoleutbildning för dig som vill bli trafiklärare. Utbildningen är 1,5 år lång, och ger dig möjlighet att ansöka till transportstyrelsen om trafiklärarbehörighet. Ansökan för utbildning med start jan 2015 är öppen mellan 18 augusti - 15 september. Observera att den sökande vid två tillfällen kommer att göra…

 2. Elever studerar via surfplatta

  Litteraturlista för höstens kurser

  jul 18 2014

  Ska du läsa hos oss i höst? Då hittar du litteraturlistan under menyn UTBILDNING. Nytt för i år är att de fleta av kursböckerna är interaktiva, och kan användas via din dator, surfplatta eller mobil, och att de kostar mindre än hälften av tidigare kurslitteratur. Du kan också lyssna på böckerna direkt i mobil/dator, samt göra självrättande träningsuppgifter. Mer information ges på uppropet.

 3. Välkommen

  Upprop och konsert

  aug 15 2014

  Fristående kurser har upprop kl. 9.00 och 13.00 fredag 15/8. Då spelar och sjunger också Kommunorkestern en blandad repertoar för er som vill lyssna. Ta med en picknickkorg, barn, vänner och släktingar för en stunds underhållning i samband med uppropet.  Ska du inte på uppropet är du välkommen att lyssna i alla fall, med eller utan fikakorg! 

 4. Glada elever vid dator

  Ansökningsperioder 2014

  Pågår t.o.m. 20140609

  maj 05 2014

  Ansökningsperiod och terminstider för fristående kurser läsåret 2014-2015: För ansökning till fristående kurser, klicka här: För terminstider, klicka här: