Fasad Torpskolan
Startsida Torp 2
Startsida Torp 3 Foto av: Johan Nyström
Föregående Nästa Spela Pausa

Torpskolan - mitt i en föränderlig värld! Eleverna på Torpskolan är trygga, de har ett stort inflytande över sitt lärande, är motiverade, utvecklar sin kreativitet och de når hög måluppfyllelse.

Skolan är uppdelad i två skolenheter - Torpskolan 1 och Torpskolan 2 - som leds av varsin rektor.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Torpskolan är nominerad till utmärkelsen "Bättre skola 2015"

  Vi är glada att vara nominerade till Utmärkelsen "Bättre skola 2015"! Åtta skolor nominerade till Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2015 SIQ - Institutet för Kvalitetsutveckling - 2015-11-25 07:00 CET Institutet för Kvalitetsutveckling - SIQ nominerar åtta skolor till Kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2015. De nominerade skolorna är: Framtidskompassen, Vellinge Glada Hudikskolan, Hudiksvall…

 2. Elevhälsan informerar

  Åk 6 flickor vaccineras med Gardasil mot HPV följande tider: Torsdagen 26/11 vaccineras flickor i klass 6 B och klass 6 C Måndagen 30/11 vaccineras flickor i klass 6 D och klass 6 E1 och klass 6 E2   Vid frågor kontakta skolhälsovården tel 0736 883554 eller mail kristina.lidving@lerum.se

 3. Elevschema

  Följ länken till elevernas scheman

 4. Föreläsningar mm

  Föräldraföreläsningar HT 15 FILK- fika! diskutera Entreprenöriellt lärande med representanter från skolan.

 5. Information från måltidsorganisationen

  Måndag 1/6 kl 11.50 fick måltidsservice larm från Servera angående nötfärsen som var inköpt för den dagens mat. De hade hittat metallbitar i nötfärs från aktuellt datum. All köttfärs som fanns kvar i matsalen slängdes omedelbart. De elever som skulle äta, fick ta vegetarisk sås istället. Ingen elev på Torpskolan drabbades. Information till eleverna är uppsatt utanför matsalen och i elevcaféet.

 6. Blivande åk 6, HT- 15

  De elever som sökt till Torpskolan inom ansökningstiden har kommit in. Vi har många elever som vill börja på Torpskolan och vi har nu svårt att bereda plats för elever som söker till oss inför hösten.  Följ länken till vår övergångsplan, åk 5 - 6.

 7. Egen nedladdning

  Egen nedladdning är en tjänst för dig som är registrerad talbokslåntagare och har någon form av läshinder. Läs vidare i dokumentet, Egen nedladdning , som du hittar på hemsidan under om skolan/information och presentation.