Fasad Torpskolan
Startsida Torp 2 Foto av: Stefan Larsson
Startsida Torp 3 Foto av: Stefan Larsson
Startsida Torp 4 Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Torpskolan - mitt i en föränderlig värld. Eleverna på Torpskolan är trygga, de har ett stort inflytande över sitt lärande, är motiverade, utvecklar sin kreativitet och de når hög måluppfyllelse.

Skolan är uppdelad i två skolenheter - Torpskolan 1 och Torpskolan 2 - som leds av varsin rektor.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Skolstart!

  Vi har en fantastisk första dag på Torpskolan! Solen skiner och nu kör vi igång med kraft och energi. Första dagen börjar eleverna i åk 6 kl 08.30 och slutar kl 13.00. Åk 7-9 börjar kl 10.00 och slutar kl 14.00. Lunch serveras i skolan. resten av veckan går eleverna mellan 09.00 och 14.00. 09.00 - 14.0 Med hopp om ett riktigt gott läsår! Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need…

 2. Föreläsningar mm

  Föräldraföreläsningar HT 15   Denna gång är temat digitala verktyg och kommunens IKT-strategi. FILK har bjudit in en av strategerna på kommunen som kommer att berätta om hur arbetet med dessa frågor fungerar, därpå samtal. Tiden är 2/6 kl. 18.00. Platsen är Tingshuset i centrala Lerum. Följ länken till inbjudan.

 3. Information från måltidsorganisationen

  Måndag 1/6 kl 11.50 fick måltidsservice larm från Servera angående nötfärsen som var inköpt för den dagens mat. De hade hittat metallbitar i nötfärs från aktuellt datum. All köttfärs som fanns kvar i matsalen slängdes omedelbart. De elever som skulle äta, fick ta vegetarisk sås istället. Ingen elev på Torpskolan drabbades. Information till eleverna är uppsatt utanför matsalen och i elevcaféet.

 4. Blivande åk 6, HT- 15

  De elever som sökt till Torpskolan inom ansökningstiden har kommit in. Vi har många elever som vill börja på Torpskolan och vi har nu svårt att bereda plats för elever som söker till oss inför hösten.  Följ länken till vår övergångsplan, åk 5 - 6.

 5. Elevschema

  Följ länken till elevernas scheman

 6. Elevhälsan informerar

  V 21 Torsdagen 21/5 och Fredagen 22/5 vaccineras flickor i åk 6 mot HPV med Gardasil dos 2.

 7. Egen nedladdning

  Egen nedladdning är en tjänst för dig som är registrerad talbokslåntagare och har någon form av läshinder. Läs vidare i dokumentet, Egen nedladdning , som du hittar på hemsidan under om skolan/information och presentation.