Fasad Torpskolan
Startsida Torp 2 Foto av: Stefan Larsson
Startsida Torp 3 Foto av: Stefan Larsson
Startsida Torp 4 Foto av: Stefan Larsson
Föregående Nästa Spela Pausa

Torpskolan - mitt i en föränderlig värld. Eleverna på Torpskolan är trygga, de har ett stort inflytande över sitt lärande, är motiverade, utvecklar sin kreativitet och de når hög måluppfyllelse.

Skolan är uppdelad i två skolenheter - Torpskolan 1 och Torpskolan 2 - som leds av varsin rektor.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Aulasamling

  Hej föräldrar med barn på Torpskolan! Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need Skype Credit Free via Skype Under måndag och tisdag har vi rektorer träffat alla elever arbetslagsvis i aulasamlingar.  Vi har pratat om skolans vision, gått igenom skolans ordningdregler och konsekvenser och så såg vi en 9 minuter lång film https://www.youtube.com/watch?v=DtUI9GgbYLU om hur…

 2. Elevschema

  Följ länken till elevernas scheman

 3. Föreläsningar mm

  Föräldraföreläsningar HT 15 FILK- fika! diskutera Entreprenöriellt lärande med representanter från skolan.

 4. Information från måltidsorganisationen

  Måndag 1/6 kl 11.50 fick måltidsservice larm från Servera angående nötfärsen som var inköpt för den dagens mat. De hade hittat metallbitar i nötfärs från aktuellt datum. All köttfärs som fanns kvar i matsalen slängdes omedelbart. De elever som skulle äta, fick ta vegetarisk sås istället. Ingen elev på Torpskolan drabbades. Information till eleverna är uppsatt utanför matsalen och i elevcaféet.

 5. Blivande åk 6, HT- 15

  De elever som sökt till Torpskolan inom ansökningstiden har kommit in. Vi har många elever som vill börja på Torpskolan och vi har nu svårt att bereda plats för elever som söker till oss inför hösten.  Följ länken till vår övergångsplan, åk 5 - 6.

 6. Elevhälsan informerar

  V 21 Torsdagen 21/5 och Fredagen 22/5 vaccineras flickor i åk 6 mot HPV med Gardasil dos 2.

 7. Egen nedladdning

  Egen nedladdning är en tjänst för dig som är registrerad talbokslåntagare och har någon form av läshinder. Läs vidare i dokumentet, Egen nedladdning , som du hittar på hemsidan under om skolan/information och presentation.