Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Lekstorpsskolan Foto av: Stefan Larsson

Lekstorpskolan nyinvigdes hösten 2012 och har cirka 270 elever i årskurs F-9

Estetiska lärprocesser, samhällsengagemang, internationalisering och mångfald genomsyrar Lekstorpsskolans verksamhet och är centrala teman.

Läs mer om skolan

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Musikhjälpen

  Skolan engagerar sig i Musikhjälpen! Lekstorpsskolan har under denna veckan lämnat ut lappar i närområdet runt skolan där de uppmanar hushållen att skänka lite pantflaskor. När eleverna pantat så kommer pengarna oavkortat skänkas till Musikhjälpen som startar den 12 december och avslutas den 18/12. Vill ni vara en del av detta och skänka lite pant så hör av er till någon av pedagogerna i F-3B.

 2. Skönsång

  Elever på skiva! Vi kan med glädje säga att på skivan Decemberstämning, så medverkar elever från Lekstorpsskolan med sång. Skiva med bok är utgiven på Isabergs förlag. Decemberstämning Foto av: Patrick Samuelsson

 3. Frukost

  Frukostservering för de hungriga! Frukost serveras av Pernilla och Amalia i vårt skolcafé mellan 8.00 och 8,25. För endast 10kr får man två baugetter med pålägg och ett glas juice.

 4. Kvalitetsrapport

  Lekstorps kvalitetsrapport 2014-2016 Lekstorps kvalitetsrapport 2014-2016

 5. Likabehandlingsplan

  Här hittar du Lekstorpsskolans likabehandlingsplan. Likabehandlingsplan

 6. Återtag och utköp av iPad

  Återtag eller utköp av lärverktyg våren 2015 Vi påbörjar nu processen för återtag/utköp av de iPad och PC som leasades 2012. Rutinerna ser lite olika ut beroende på om det gäller PC eller iPad. Att tänka på vad gäller iPad, är att vårdnadshavare ska göra ett aktivt val om utköp/återlämning. Skolan har skickat ut ett brev till vårdnadshavare om hur man skall gå tillväga.