Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Välkommen till Lerums vuxenutbildning!

Har du funderat på att studera för att utvecklas, bli behörig för högre studier eller kanske byta yrkesbana? Då är valmöjligheten stor då vi har stort utbud av gymnasiala/grundläggande kurser och flera yrkesutbildningar. Har du nyligen kommit till Sverige kan du läsa svenska på SFI hos oss. Vi har även Särskild utbildning för vuxna. Kom in eller kontakta oss så berättar vi mera!

Nyheter och på gång

fler saker på gång
 1. Älska böcker

  Schema våren 2017

  Nu är det slutliga schemat utlagt för våren 2017. Schemat för 2017 hittar ni här

 2. Text

  Ansökan restplatser

  Pågår t.o.m. 20170122

  dec 12 2016

  Måndag den 12 december öppnar ansökan till vårens restplatser. Från 12/12-16 till 22/1-17 har vi restplatsansökan öppen för gymnasiala och grundläggande kurser vårterminen 2017.

 3. Plattsätteri

  Tillfälligt antagningsstopp

  Vi har många ansökningar till vissa lärlingsutbildningar och kan tyvärr inte ta emot flera ansökningar just nu. Antagningsstoppet gäller för inriktningarna byggnadsträarbetare, plattsättare och murare. Vi hoppas att trycket snart lättar och att vi återigen kan öppna ansökan till dessa inriktningar. Så snart detta sker kommer vi att publicera det på hemsidan.