Hyresvärdar

Söker du information om hyresvärdar inom Lerums kommun?

Kommunen har ingen bostadsförmedling vilket innebär att du själv får kontakta hyresvärdarna i listan nedanför.

Lerums allmännyttiga bostadsbolag AVAB

Under år 2017 kommer Lerums kommuns allmännyttiga bostadsbolag AVAB att få klart de 25 första hyreslägenheterna i Lerums kommun. Fördelningen av lägenheterna kommer att ske via Boplats Göteborg, och det är antalet dagar i Boplats kö som gäller som kötid. Den som är intresserad av en hyreslägenhet hos Lerums kommuns bostadsbolag AVAB behöver alltså anmäla sig till Boplats Göteborg.

År 2017 planeras 10 lägenheter vid Mjörnbotorget i Gråbo, som läggs ut hos Boplats under mars/april, samt 15 lägenheter i Sjövik, som läggs ut på Boplats i slutet av året.

Mer information om lägenheterna i Lerums kommun (storlek, hyra, tillträde mm) kommer att lämnas via Boplats Göteborg. Observera att du måste vara 18 år för att teckna hyreskontrakt hos AVAB.

Länk till Boplats Göteborg: https://nya.boplats.se/ Länken öppnas i nytt fönster.

Privata hyresvärdar

Flera av de privata hyresvärdarna i Lerum använder sig också av Boplats Göteborg och bostadsförmedlingen Hyrabostad.se för att hitta nya hyresgäster. En annan bostadsförmedlingssajt är lägenheter 24.

 

Förbo

På Förbos hemsida kan du se bolagets alla lediga lägenheter i Lerum och skicka en intresseanmälan för de lägenheter som du vill hyra. Förbo låter sökande med längst kötid få komma på lägenhetsvisning.
Besöksadress: Haegerströms väg 4B, 443 30 Lerum
E-post: info@foerbo.se
Telefon: 031-746 50 00

Ernst Rosén

Ernst Rosén är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på följande adresser i Lerum: Brobacken, Göteborgsvägen, Ljungvik Monvägen och Åsenvägen. Totalt har Ernst Rosén 60 hyresrätter i Lerum.
E-post: info@ernstrosen.se
Telefon: 031-80 60 80
Hemsida: www.ernstrosen.se

Willhem

På Lundbyvägen 30-48 i Lerum förvaltar Willhem AB 120 hyresrätter. Det gör Willhem till en av de större privata hyresvärdarna i Lerum. Willhems lediga lägenheter annonseras ut via Boplats Göteborg.
Telefon: 031-788 70 51
Hemsida: www.willhem.se