Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Hyresvärdar

Söker du information om hyresvärdar inom Lerums kommun? Kommunen har ingen bostadsförmedling vilket innebär att du själv får kontakta hyresvärdarna i listan nedanför.

Privata hyresvärdar

Du hittar länkar till rikstäckande bostadstjänster längre ner på sidan under Mer information.

Förbo

På Förbos hemsida kan du se bolagets alla lediga lägenheter i Lerum och skicka en intresseanmälan för de lägenheter som du vill hyra. Förbo låter sökande med längst kötid få komma på lägenhetsvisning.
Besöksadress: Hällebergsvägen 1, 443 60 Stenkullen.
E-post: info@foerbo.se
Telefon: 031-746 50 00

Ernst Rosén

Ernst Rosén är ett familjeägt fastighetsbolag med lägenheter för uthyrning på Brobacken 2, 10 i Lerum samt Monvägen 11-89 i Gråbo, totalt 60 hyresrätter. På Ernst Roséns hemsida kan du läsa vilka vi samarbetar med för att förmedla lägenheter.
Hemsida: www.ernstrosen.se

Willhem

På Lundbyvägen 30-48 i Lerum förvaltar Willhem AB 120 hyresrätter. Det gör Willhem till en av de större privata hyresvärdarna i Lerum. Willhems lediga lägenheter annonseras ut via Boplats Göteborg.
Telefon: 031-788 70 51
Hemsida: www.willhem.se

FM Fastigheter

FM Fastigheter är ett familjeägt bolag som har 48 hyreslägenheter i Floda och Lerum. FM Fastigheters lediga lägenheter annonseras ut på www.fmfastigheter.se.
E-postadress: info@fmfastigheter.se