Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Skolvägarna i Gråbo

Under hösten 2017 genomförde Lerums kommun en dialog om utformningen av vägarna mellan de tre skolorna i Gråbo med elever från årskurs fem och sju som resulterade i en omröstning våren 2018. Byggnation startade 2018 och pågår under 2019.

Under hösten 2017 genomförde Lerums kommun en dialog om utformningen av vägarna mellan de tre skolorna i Gråbo med elever från årskurs fem och sju. Utifrån dialogen har kommunen tillsammans med ÅF nu tagit fram två förslag för varje skolväg. Under våren 2018 fick alla elever rösta på sina favoriter. Vinnarna var Djungelparken, Odlingsstråket och Naturhinderbanan. Du kan se förslagen under ladda hem.

Tidplan

Byggnation av Naturhinderbanan och Djungelparken är klara. Arbetet med odlingsstråket färdigställs med planteringar under 2020.

Frågor

Har du frågor om projektet är du välkommen att kontakta Lerums kommun kundcenter KomIn på telefon 0302-52 10 00 eller via e-post kommun@lerum.se