Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Färdigställande av Mjörnbo allé

Gråbo växer just nu för fullt. Området vid Framtidstomten och Mjörnbotorget byggs ut med nya bostäder, verksamhetslokaler, gator och grönytor. Att bygga hundratals nya bostäder tar tid och bygget har bara börjat. Gråbo kommer fortsätta att förändras och växa under många år framöver.

Bakgrund

Färdigställandet av Mjörnbo allé har fått vänta. Det för att inte riskera att vägen och planteringarna skulle köras sönder under tiden som bygget pågick. Nu när de är klara kan Mjörnbo allé byggas klart. Det kommer att läggas plattor och planteras träd. Det kommer även att ordnas parkeringar i området.

Vad händer nu?

Mark- och energibyggarna i Göteborg AB är upphandlade som byggföretag. De kommer att bygga klart både Mjörnbo allé och Hjällsnäsvägen.

Tidsplan

Bygget börjar i september 2021. Det beräknas vara klart i december 2021.

Frågor?

Har du frågor om projektet kan du kontakta Lerum kommuns kundcenter KomIn. Du når dem via telefon 0302-52 10 00 eller via e-post kommun@lerum.se.