Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Ombyggnad Torpskolan

Kommunstyrelsen beslutade 2020-11-04 att påbörja planering och projektering för att anpassa och bygga ut Torpskolan för 750 elever i årskurserna förskoleklass till nian.

Bakgrund

För att möta ett ökat elevantal samt möjliggöra skolverksamhet för samtliga årskurser inom grundskolan behöver Torpskolan anpassas och byggas ut. Idag är Torpskolan en skola för enbart årskurserna sex till nio. Genom om- till- och nybyggnad kommer Torpskolan i sin helhet kunna bereda plats för cirka 750 elever i årskurserna förskoleklass till nian. Torpskolan kommer att vara en skola med tre möjliga klasser per årskurs.

Vad händer nu?

Entreprenör ABCD bygg är upphandlade.

Tidplan

Planering och projektering under vår och sommar 2021. Därefter kommer vidare fortsättning att beslutas av Kommunstyrelsen.

Frågor?

Har du frågor kring projektet är du välkommen att ringa Lerums kundcenter KomIn på telefon 0302-52 10 00 eller maila till kommun@lerum.se