Inloggning för personal

Här kan du nå din e-post eller Lerums publicerade applikationer. Välj via länkarna det IT-system du vill logga in till. Manualer hittar du längre ned på sidan. Vid frågor, klicka på Kontakt-ikonen ovan.

E-post

Via länken når du din e-post. Du loggar in med ditt användarnamn och lösenord.
Outlook webmail >>

Lerums publicerade applikationer

Här når du Lerums publicerade applikationer. Inloggningen kräver särskilt konto, var god kontakta din IT-ansvarige för mer information.
RDS Lerum >>

För att komma åt Heroma självservice från annan dator än jobbets

Första gången du loggar in gör du såhär:

  1. Öppna din webbläsare (Internet Explorer)
  2. Skriv in följande i webbläsarens adressfält: https://web1.heroma.se/Prod/LER_P/palett
  3. Du får upp en inloggningsruta på din dator
  4. Fyll i ditt användarnamn, som är samma som du använder för att logga i kommunens nätverk (till exempel andann1108). Klicka sedan på "Skicka nytt lösenord som e-post".
  5. Du får nu e-post med ett tillfälligt lösenord till din jobb-mejl. Sitter du vid en dator som inte är kopplad till kommunens nätverk kommer du åt e-posten via adressen: epost.lerum.se Där loggar du in som om du vore på jobbet, så får du åtkomst till din e-post och hittar mejlet med din inloggning till självservice.
  6. Använd ditt tillfälliga lösenord för att logga in i Heroma självservice. Du bör byta till ett nytt lösenord i samband med att du loggar in första gången. Det gör du genom att klicka på knappen "byt lösenord" och följa instruktionerna.

Klicka på länken manual Heroma för att få mer instruktioner.