Aktuella uppdrag för dig som frivillig

Hittar du något som passar dig?

Sök bland uppdragen och gör en intresseanmälan om det dyker upp något intressant.

Filtrera på:

(åååå-mm-dd)
(åååå-mm-dd)

Sortera på:

Språkvän

Möten mellan människor skapar ett starkare och mer tolerant samhälle – vill du bidra? Bli en språkvän och berika ditt och andras liv! Genom att bli språkvän har du möjlighet att hjälpa en person med utländsk bakgrund att få en bra start i sitt nya hemland, samtidigt som du lär känna en ny kultur. Att få en språkvän möjliggör kontakten med svenskar och det svenska samhället, samt ökar kunskapen om svenska traditioner, den svenska kulturen och språket. Din insats hjälper dessa personer att komma in snabbare in i samhället. Anmäl intresse och få mer information om vad uppdraget innebär!

Publicerat: 2016-06-10
Uppdragsperiod: 2016-06-10 till 2018-06-10
Uppdragsgivare: Lerums kommun
Intresseområden: Barn och ungdom, Bygg/konstruktion, Dans/teater/sång, Data/IT-hjälp, Djur , Evenemang, Friluftsliv, Föreningsuppdrag, Idrott, Integration, Kultur, Media, Mänskliga rättigheter, Natur, Politik/opinionsbildning, Seniorer, Socialt frivilligt arbete, Teknik, Utbildning/skola, Övrigt

Röda Korsets Mötesplats med Second Hand i Sjövik

Vill du hjälpa oss med sortering och försäljning i vår Second Hand-butik? Vi har öppet tisdagar och söndagar kl.13-17. Pengarna vi får in går till hjälp lokalt och globalt.

Publicerat: 2015-10-30
Uppdragsperiod: 2016-10-24 till 2017-10-24
Uppdragsgivare: Röda Korset
Intresseområden: Socialt frivilligt arbete

Kafévärd - Förgätmigej

Är du den person vi söker för uppdraget värd på vårt kafé Förgätmigej? Kafé Förgätmigej är en mötesplats för medmänniskor med en minnesproblematik och deras anhöriga och vänner. Ett spännande koncept där man får ta del av föreläsningar och forskningsrön men även underhållning av olika slag. Har du ett engagemang för medmänniskan och kan tänka dig delta i detta koncept 1ggr/månad är du välkommen med din anmälan till oss på förebyggande enheten. Man behöver inte vara knuten till någon förening eller organisation. Vi håller till på Ågården, Alingsåsvägen 1 i Lerum första måndagen i månaden.

Publicerat: 2014-11-11
Uppdragsperiod: 2016-02-08 till 2017-02-08
Uppdragsgivare: Lerums kommun
Intresseområden: Seniorer, Socialt frivilligt arbete