Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Kommunalråd och oppositionsråd

Lerums kommun har fem kommunalråd: Alexander Abenius (M), Christian Eberstein (KD), Lill Jansson (L), Eva Andersson (C) och Renée Bengtsson (S).

Porträtt av Alexander AbeniusAlexander Abenius (M)

Alexander Abenius (M) är kommunalråd på heltid. Han är också ordförande i kommunstyrelsen, ordförande i kommunstyrelsens arbetsutskott och ledamot i kommunfullmäktige.

Kontakt

Telefon 0302-52 11 13
Skicka e-post

 

Porträtt av Lill JanssonLill Jansson (L)

Lill Jansson (L) är kommunalråd på halvtid med särskilt ansvar för området lärande. Hon är också förste vice ordförande i kommunstyrelsen och ledamot i kommunfullmäktige.

Kontakt

Telefon 0302-52 24 84 
Skicka e-post

 

Renée Norgren JerydRenée Bengtsson (S)

Renée Bengtsson (S) är oppositionsråd på 90 procent. Hon är också andre vice ordförande i kommunstyrelsen och ledamot i kommunfullmäktige.

Kontakt

Telefon 0302-52 11 17
Skicka e-post

 

 

Eva AnderssonEva Andersson (C)

Eva Andersson (C) är kommunalråd på halvtid med särskilt ansvar för området samhällsbyggnad. Hon är också ledamot i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige.

Kontakt

Telefon 0302-52 24 85
Skicka e-post

 

Christian EbersteinChristian Eberstein (KD)

Christian Eberstein (KD) är kommunalråd på halvtid med särskilt ansvar för området stöd och omsorg. Han är också ledamot i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige.

Kontakt

Telefon 0302-52 24 86
Skicka e-post