Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Om cookies och personuppgifter

Jobba hos oss

Lerums kommun vill vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av arbetsglädje och utveckling. Du som medarbetare är värdefull för oss. Lerums kommun är en stor arbetsgivare, med cirka 200 olika yrken och fler än 2 850 anställda. Vi behöver ständigt rekrytera engagerad och utbildad personal. Tillsammans tillhandahåller vi service och välfärd för invånarna i Lerums kommun. Som medarbetare hos oss gör du skillnad.

Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här. Vi påverkar människors vardag, varje dag. Det som förenar oss alla är att vi är med och påverkar framtiden i Lerums kommun. Visionen är att Lerums kommun ska bli Sveriges ledande miljökommun 2025. Det gör våra jobb extra intressanta.

Visst vill du jobba i Lerums kommun?

Vi är en stor och trygg arbetsgivare som månar om personalen. Du kan aktivt bidra till förverkligandet av vår vision – att bli Sveriges ledande miljökommun 2025.Vi vill gärna att våra medarbetare utvecklas och gör karriär inom kommunen. Vi erbjuder många möjligheter till kompetensutveckling, som kan stärka dig, både i din yrkesroll och på ett personligt plan.

Vad värdesätter du med ett jobb?​

  • Vill du ha ett jobb där du kan utvecklas och trivas? Har du förmåga och vilja att skapa goda relationer?
  • Vill du vara med att skapa ett hållbart samhälle där både kommunens medarbetare och medborgare känner inflytande, trygghet och delaktighet?
  • Då är du antagligen engagerad och kvalitetsinriktad - egenskaper som vi uppskattar hos våra medarbetare.
  • Inom det närmaste året kommer vi att behöva rekrytera många lärare och ingenjörer, men vi har också många andra lediga jobb.

Möjlighet att påverka dina arbetsförhållanden

Hos oss finns inom många yrken förutsättningar att arbeta på distans, ha flexibla arbetstider och semesterväxla. Det ger stora möjligheter att påverka dina arbetsförhållanden. Du som är förälder ska kunna kombinera ditt arbetsliv och föräldraskap på ett hållbart sätt. Som medarbetare i Lerum har du goda möjligheter till fortbildning och utveckling och vi erbjuder bland annat friskvårdssubvention.

Sök via offentliga jobb

Ansökan till jobb inom Lerums kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst som används av många kommuner och myndigheter. Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in din CV där.

Du hittar våra lediga jobb i menyn till vänster. Klicka på respektive jobbannons för att läsa mer.

Offentlighetsprincipen

Kommunen är en myndighet och det innebär att din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir allmän handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.