Lediga jobb

Välkommen att söka lediga jobb hos Lerums kommun. Klicka på respektive rubrik här nedanför för att läsa mer om befattningen.

Ansökan till jobb inom Lerums kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst som används av många kommuner och andra myndigheter. Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, får du registrera dig och skriva in din CV där.

Din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir allmän handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

VA-enheten söker abonnentingenjör

VA-enheten ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten i Lerums kommun. Nu söker vi dig som är abonnentingenjör. I rekryteringen samarbetar vi med VA-Rekrytering. Läs annonsen här.

Intresseanmälan timvikarie

Om du är intresserad av att jobba som timvikarie på förskolor,skolor eller inom hemtjänsten kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på någon av länkarna här nedanför. Då får du även via din e-post information om lediga jobb inom skola, förskola och fritidshem.

Intresseanmälan - timvikarie skola och barnomsorg »

Intresseanmälan - timvikarie hemtjänsten »

Intresseanmälan timvikarie särskilt boende

Intresseanmälan timvikarie måltidsservice