Socionom i Lerum

Socialtjänsten i Lerum har trygga medarbetare som är måna om att ha ett gott samarbete och hjälpa varandra i det dagliga arbetet. Alla tar ansvar för enhetens uppdrag vilket bidrar till en känsla av gemenskap och glädje trots att uppdraget är svårt och ofta krävande.

I Lerum arbetar vi målmedvetet med ett nära och coachande ledarskap för att våra medarbetare ska ges möjlighet att vara delaktiga och få ett så bra stöd och utveckling som möjligt. Vi erbjuder Yrkesresan - en satsning för att öka kompetens och stabilitet bland personal i den sociala barn- och ungdomsvården i kommunerna i Göteborgsregionen. Klicka här för att läsa mer.

Vill du göra skillnad i livet? Kom till oss!

Vi ser gärna dig som en viktig del i att utveckla socialtjänsten i Lerum.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Klicka här för att se lediga jobb.

Förmåner

Förutom en arbetsplats med korta beslutsvägar och engagerade kollegor får anställda ta del av en rad förmåner.

• Friskvård. Som kommunanställd kan du delta i olika aktiviteter för att främja trivsel och hälsa. Alltifrån gym och innebandy till matlagning och korgflätning.
  • Längre semester. Du har möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar för att få mer tid till återhämtning.
  • Rejäl introduktion. Som ny medarbetare på socialförvaltningen får du en introduktion.

Intresserad? Välkommen till oss!

Socionomer i Lerum berättarFyra ansikten