Kapten Röd spelar för Lerumselever

Publiceringsdatum : 2012-08-29

Den 3 och 4 september spelar artisten Kapten Röd för Lerumselever. Han gör två skolkonserter i Förbohallen för elever i framför allt de högre stadierna i grundskolan och gymnasiet.

Konserterna görs för redan föranmälda klasser och har kommit till stånd genom samarbetet som finns mellan kultur och skola i Lerums kommun. Det är premiär med en så stor spelning i det här sammanhanget. Förhoppningen är att det ska fungera bra och då kan det bli fler stora spelningar i framtiden. Gärna i samarbete med grannkommunerna.

Kapten Röd spelas flitigt i radio med hitar som In kommer ting och Ju mer dom spottar. På årets P3-Guld-gala fick han pris som Årets artist och Guldmicken. Kapten Röd har just gett sig ut på en turné i Västsverige och ger både offentliga konserter och skolkonserter.