Nyhetsbrev från Sektor lärande

Publiceringsdatum : 2012-10-19

Vårterminen närmar sig sitt slut och både elever, personal och vårdnadshavare kan se fram emot välförtjänt vila. Inom Sektor lärande har våren präglats av hög aktivitet, hårt arbete och tuffa beslut inom främst gymnasieskolan. Om det och mycket annat kan du läsa i Sektor lärandes senaste nyhetsbrev.

De flesta gymnasieskolor i Göteborgsregionen dras med de problem som minskade elevkullar medför, så också vi i Lerum. För att möta det minskade elevunderlaget har gymnasiet tvingats minska personalstyrkan. Det är givetvis tufft för alla inblandade, men framförallt för de duktiga lärare som drabbas av beslutet. Vi har fått ett tydligt uppdrag av kommunstyrelsen att ta fram en konkret handlingsplan för hur vi kan säkerställa att Lerums gymnasium även i framtiden ska vara en av regionens mest populära och välfungerande gymnasieskolor. Läs mer i nyhetsbrevet.

Klicka här för att läsa Sektor lärandes senaste nyhetsbrev.