Svante Karlsson (M) blir 1:e vice ordförande i Lerums kommunstyrelse

Publiceringsdatum : 2012-06-04

Svante Karlsson (M) blir 1:e vice ordförande i Lerums kommunstyrelse efter Finn Söderpalm.

Svante Karlsson har lång politisk erfarenhet. Innan han flyttade till Lerum 1995 var han aktiv i styrelsen för MUF, Fria Studenter och Moderaternas Förbundsstyrelse i Göteborg. Svante Karlsson hade många politiska uppdrag i Göteborg, bland annat i Göteborgs kommunfullmäktige, Fritidsnämnden, Utbildningsnämnden, Polisstyrelsen och i olika kommunala bolag.

I Lerum har Svante Karlsson varit ordförande i Visions-och utvecklingsnämnden för skola och utbildning och sitter idag i Partiföreningens styrelse samt i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen.

Svante Karlsson arbetar sedan snart 30 år tillbaka, som egen företagare, med information och kommunikation.