Fler laddstolpar för elbil och fler pumpar med cykelluft

Publiceringsdatum : 2013-10-03

Nu finns fyra alldeles nya laddstolpar för elbil på pendelparkeringen vid Norsesunds station. Det finns också fler luftstolpar för att pumpa luft i cykeldäck. Sedan tidigare finns en cykelpump vid Lerums station. Nu finns två nya luftstolpar, en i Stannum och en i Sjövik. Båda finns längs den gamla banvallen.

En luftpump för cyklar längs en grusväg.Längs den gamla banvallen i Stannum och Sjövik, finns luft att pumpa cykeldäcken med.Som en del av visionen arbetar Lerums kommun med hållbart resande. De här satsningarna är en del i det arbetet.

Sedan tidigare finns också en laddstolpe för elbil vid Bagges torg i Lerums centrum.

Du har väl inte missat kommunens visionspussel. Klicka här för att läsa mer om de konkreta steg vi tar i arbetet med visionen.