Informationsträff om upphandling

Publiceringsdatum : 2013-11-25

Kommunen ska upphandla fönsterputs av fönster på kommunala byggnader, och arbetskläder för teknisk personal och andra som arbetar utomhus. Vill du ha information om hur offentlig upphandling fungerar och om de här upphandlingarna i synnerhet? Då är du välkommen på informationsträff.

Många företag är ovana vid offentlig upphandling. De offentliga upphandlingarna är formella, men tränger man igenom det, så är det ofta enkelt att svara på förfrågan och delta i upphandlingen.

Ta chansen att få veta mer om hur offentlig upphandling fungerar, och om upphandlingen av fönsterputs och arbetskläder. Välkommen till kommunhuset på Bagges torg i Lerum, den 12 december klockan 17. Gå till medborgarkontoret KomIn, så blir du hänvisad till lokalen för informationsträffen.

Anmälan

Anmäl dig till Hans-Erik Arvidsson antingen via e-post, hans-erik.arvidsson@lerum.se eller på telefon 0302-52 15 68.