Kom och gör Floda vårfräscht

Publiceringsdatum : 2013-03-06

Var med och gör Floda vårfräscht. Passa på att lyssna på vinnararkitekterna som berättar om tankarna kring utvecklingen av centrum medan vi fikar. Vi träffas tisdag den 26 mars klockan 9, på Floda torg.

Att träffas och arbeta tillsammans för en ren och trevlig miljö skapar samhörighet och glädje för oss alla. Vi bjuder därför in till en förmiddag för att gemensamt göra Floda vårfräscht.

Städmaterial som kvastar, skyfflar och säckar tillhandahåller Floda BID. Efter städningen fikar vi gemensamt. Under kaffet kommer vinnarna Oskar Ivarsson från Mareld Landskapsarkitekter och samarbetspartnern Lennart Gustafsson, Ferrum arkitekter, att berätta om hur de tänker gå vidare efter utmärkelsen från arkitekttävlingen i Floda.

Till städdagen kommer också Lerums kommun att göra vårsmyckning och städning av de ytor de ansvarar för.

Varmt välkomna önskar näringsidkare och fastighetsägare i Floda, och Lerums kommun.