Alléhallen i Floda stängd på grund av vattenläcka

Publiceringsdatum : 2014-01-28

Alléhallen i Floda är stängd på grund av vattenläcka. Den kommer att vara stängd under våren 2014. Just nu pågår arbete med att hitta ersättningslokaler för Alléskolans elever, som annars har sina idrottslektioner i hallen.

Alléskolans 480 elever har i vanliga fall idrott i hallen. Den här veckan har varje klass fått information om hur veckans idrottstimmar kommer att bedrivas.

Tillsammans med kommunens fastighetsenhet pågår nu ett intensivt arbete med att hitta alternativa lokaler för klassernas idrott, för våren.

Även föreningar påverkas av att hallen stängs. Det är tillfälligt boknings-stopp för alla nya aktiviteter i kommunens alla idrottslokaler. Vi återkommer när det är fritt fram att boka igen.

Arbete pågår med att undersöka vad som orsakat läckaget och åtgärda.

Vi uppdaterar sidan löpande med information.