Dansa på lunchen den 15 oktober

Publiceringsdatum : 2014-10-10

På onsdag den 15 oktober är det dags för Lunch Beat Lerum. Då kan du dansa till härliga toner från DJ T-west och ladda ny energi för arbetsveckan.

Lerums kommun - Kultur och Fritid arrangerar tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan Lunch Beat Lerum. Den här gången på Restaurang Torarica klockan 12-13. DJ T-west står för musiken och skapar klubbkänsla mitt på dagen.

Idén med Lunch Beat är att få en skön paus under arbetsdagen och komma tillbaka till jobbet med härliga endorfiner i kroppen och ny energi.

Lunch Beat föddes i Stockholm 2010. Fyra år senare har rörelsen växt från att vara ett lunchklubbande, svenskt undergroundfenomen till en global folkrörelse med event i över 90 städer på alla kontinenter. Rörelsen bygger på ett manifest med tio regler som måste följas. Den första regeln säger: If it's your first lunch at Lunch Beat, you have to dance. I den andan fortsätter manifestet.

En del av restaurangen är vigd åt klubben, men serveringen är öppen som vanligt, så lunch och dans kan med fördel kombineras. Entrén till klubben är gratis och öppen för alla.

Klicka här för att se affischen.