Kommunfullmäktigemöte 22 maj med prisutdelning

Publiceringsdatum : 2014-05-20

Torsdag den 22 maj sammanträder kommunfullmäktige i Dergårdsteatern. Sammanträdet inleds med att Lerums ljusgröna miljöpris delas ut för första gången.

Med Lerums ljusgröna miljöpris vill vi stimulera bra idéer för hållbara jobb och utveckla samverkan mellan näringsliv och gymnasieelever. Elever från Lerums gymnasium har tillsammans med företag på orten utvecklat hållbara miljöprojekt. Pristagarna vinner sammanlagt 100 000 kronor. Där 75 000 går till företaget och 25 000 till eleven/eleverna.

Efter prisutdelningen kommer politikerna bland annat att diskutera införande av medborgarförslag och uppföljning av kommunens mål ur ett medborgarperspektiv.
Kommunfullmäktige sammanträder från klockan 17. Mellan klockan 16.30-17 har du möjlighet att fika med politikerna.

Klicka här för att komma till kallelsen för att se vilka ärenden som tas upp på sammanträdet.