Sopplunch 12 september 2014

Publiceringsdatum : 2014-09-05

Soppluncherna på Nääs Fabriker kombinerar matnyttiga föreläsningar med god soppa och trevligt sällskap.

Sopplunch 12 septemberMånga erfarenheter rikare! Att starta företag, arbeta och bo i Sydkorea. Webbdesignern Ylva Bergvik från Lerum föreläser.

Pick och pack till Korea

Webbdesignern Ylva Bergvik jobbade i eget företag några år. För ett år sedan flyttade hon till Seoul tillsammans med en affärspartner för att starta ett företag som importerar skandinavisk design. Det blev inte riktigt som hon tänkt sig och arbetar idag som grafiker på ett koreanskt företag.  Under sopplunchen berättar hon hur det är att packa ner allt i en resväska och åka till ett land där man inte kan språket eller kulturen.

Kostandsfritt men bindande

Anmälan är kostnadsfri men bindande och görs senast två dagar före respektive sopplunch. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn! Givetvis bjuder vi på allt om du kommer, men om du anmält dig och inte kommer fakturerar vi 300 kr ex moms per tillfälle. Eventuell av¬bokning vill vi ha senast dagen innan aktuell sopplunch. Anmälan görs via e-mail anmalan@sopplunch.com, per telefon 031-75 56 500.

Sopplunchen - ett samarrangemang

Sopluncherna är ett samarrangemang mellan Företagarna, Företagsföreningen i Lerums kommun, Nääs Fabriker och Lerums kommun.
11:15 soppservering öppnar - vi bjuder!
12:15-13:15 föredrag - vi bjuder!