Ställ dina frågor om årsredovisningen

Publiceringsdatum : 2014-04-24

Torsdagen den 24 april sammanträder kommunfullmäktige. Politikerna kommer bland annat att diskutera kommunens årsredovisning. Som invånare kan du ställa frågor om årsredovisningen på mötet.

En gång om året tar kommunen fram en årsredovisning. Där sammanfattar kommunen sin och de kommunala bolagens verksamhet och ekonomi. I årsredovisiningen går det bland annat att läsa om utvecklingen av kommunens ekonomi, vilka mål som finns uppsatta för året och hur arbetet med målen har gått.

I samband med att kommunfullmäktige diskuterar årsredovisiningen har du som invånare möjlighet att ställa frågor om den. Allmänhetens frågestund äger rum precis innan kommunfullmäktige påbörjar sin debatt om årsredovisningen.

Kommunfullmäktige sammanträder från klockan 16.00. Mellan klockan 16.00-17.00 behandlas interpellationer. Mellan klockan 17.00 och 17.30 har du möjlighet att fika med politikerna. Därefter fortsätter sammanträdet, som äger rum i Dergårdsteatern.

Välkommen!

Klicka här för att komma till de ärenden som står på agendan den 24 april.