Var med och byt leksaker för en bättre värld

Publiceringsdatum : 2014-03-21

I samarbete med Lerums kommun erbjuder Retoy leksaksbytesaktiviteter. Nu söker vi volontärer. Välkommen på informationsmöte onsdag den 26 mars klockan 18.

Som ett led i Lerums kommuns arbete med att skapa det hållbara samhället där hållbarhet, kreativitet och inflytande är ledord, är barnens delaktighet och kunskap en förutsättning nu och i framtiden.

Retoy utgår ifrån lekens magiska kraft och skapar verksamhet där barn får uppleva hur kul det är att vara miljövänlig genom att byta, låna och skapa. Vi kommer att ordna fyra aktiviteter under 2014 och söker volontärer som vill arbeta under aktiviteterna. Den första informationsträffen genomförs onsdag den 26 mars klockan 18 i kommunhuset på Bagges torg, lokal Björken. Alla som är intresserade är välkomna till träffen utan att förbinda sig till att arbeta som volontärer. I samarbete med Lerums kommun kommer Retoy att erbjuda Leksaksbytesaktiviteter med premiär den 26 april.

Som volontär bidrar till att göra aktiviteterna till en fin, lärorik och rolig upplevelse.

Klicka här för att läsa mer om Retoy.