Anhörigstöd - har hon en diagnos?

Publiceringsdatum : 2021-03-18

Anhörigstödet i Lerums kommun bjuder in dig som står nära en flicka/kvinna med neuropsykiatrisk funktionsvariation eller som du misstänker har en diagnos.

Du är i så fall välkommen att vid två tillfällen delta i digitalt NPF-café fokus flickor/kvinnor. Träffarna är en samverkan med Attention Lerum och Anhörigstödet i Lerums kommun. Du kan välja att vara med vid ett tillfälle eller båda.

Du behöver en dator med kamera och mikrofon surfplatta eller telefon där du kan ta emot e-post. Använder du surfplatta eller telefon behöver ni ladda ner Teams appen. I e-posten kommer du att få en inbjudan till ”Team-möte” via en länk som du ska trycka på. Representanter från anhörigstödet och Attention kommer vara på träffen. Det finns ett begränsat antal personer som kan delta vid mötet så det är först till kvarn som gäller.

Välkommen!