Föreläsning - att vara anhörig till någon med psykisk ohälsa

Publiceringsdatum : 2018-12-03

Anhörigstödet i Lerums kommun inbjuder till en föreläsning tisdag 11 december klockan 17.30-19.30.

”Att leva med barn eller vuxna med psykisk ohälsa som nära anhörig påverkar vår vardag och våra val. I vår önskan om att stötta, hjälpa och uppmuntra våra nära och kära är det vanligt att vi glömmer bort oss själva och våra egna behov. För att klara av att leva upp till vår djupaste önskan om en god omvårdnad om våra nära och kära behöver vi vara friska, starka och ha en tro på livet.”

Elisabet Hurtado Lundberg- Jobbar som projektledare för NSPHiG och Attitydambassadör för Hjärnkoll men är också förälder till två ungdomar med psykisk ohälsa. Är även syster och barn till familjemedlemmar med psykisk ohälsa.

Plats: Gradängsalen Byggnad Granen Dergårdsgymnasiet

Varmt välkomna!

Kontakt

För frågor och anmälan kontakta: Jessica Gustavsson 0302-52 22 39, jessica.gustavsson@lerum.se