Barnteater och fantastikutställning

Publiceringsdatum : 2021-02-15

Missa inte möjligheten att titta på föreställningen Nya skor framförd av Molièreensemblen. Du hittar filmen längre ner här på sidan. Under sportlovsveckan pågår också konstutställningen "Sportlov med U N D R I E N - en fantastikutställning" på biblioteket i Lerum.

U N D R I E N är en konstutställning som framförallt riktar sej till barn i bokstavsåldern. Den är öppen för allmänheten (max sex personer samtidigt) under bibliotekets öppettider. Utställningen kretsar kring språkliga lekar och ordens kraft att förvandla. Det kan vara en liten förskjutning, en felande länk, en oväntad bokstav i ett bekant ord som ger tankarna ny fart och riktning.

Barnteater när du vill

Molièreensemblen spelar barnföreställningen (3-8 år) Nya skor. På sin födelsedag ska Charlie få precis vilka skor han vill! Mormor tipsar om en viss skoaffär, där det arbetar en mycket speciell skomakare. Där kommer han att få hjälp att hitta precis det han önskar sig. Men vem är denna skomakare egentligen? Och vad är det som mormor inte berättar?

Se filmen

Nya skor är en rolig och spännande föreställning med musik, komik och magi.Under februari finns den på kommunens Youtubekanal.