Beläggningsarbeten 30/10-2/11

Publiceringsdatum : 2018-10-26

Lerums kommun utför beläggningsarbeten nästa vecka runt om i kommunen. Framkomligheten kommer vara begränsad, men farbar på alla ställen.

Så här ser schemat ut för veckan som kommer (30/10-2/11).

Hulanrondellen

Tisdag 30/10 cirka klockan 20 börjar arbeten i och runt Hulanrondellen, arbetet inleds med fräsningsarbeten (tar bort asfalt med en fräs). Det kommer bli lite kanter men överkörningsbara (3-5 centimeter höga). Entreprenör kör på hela natten och avslutar innan morgontrafiken startar. På onsdagskväll fortsätter arbetet, då kommer det även asfalt att läggas. Detta arbete fortsätter sedan natten mellan onsdag och torsdag, samt torsdag och fredag om det behövs.

Floda

Tisdag: Älgvägen: Backen ner mot sjön samt gångbana. Högsboholmsvägen: Från rondell mot Högsboholm, cirka 20 meter.

Stenkullen

Onsdag: Stenkullevägen - från rondellen vid biltvätten till Stenkullens centrum. Torsdag: Snickerivägen - hela vägen.

Lerum

Fredag: Ekeredsvägen/Eklövsvägen - korsningen samt cirka 200 meter in på Ekeredsvägen.

Vid frågor kontakta kommunens vägenhet; kommun@lerum.se eller 0302-52 10 00.