Bibliotek, idrottshallar med flera anläggningar stänger

Publiceringsdatum : 2020-12-19

Med anledning av nya tydliga rekommendationer under rådande pandemi. Från och med söndagen den 20 december till och med söndagen den 24 januari 2021 stängs alla kommunens idrottshallar, gymnastiksalar, ishallen, Gråbo bygdegård och Floda Lada för föreningsaktiviteter.

Kommunen kommer inte heller att hyra ut tid i nya eller gamla Novahallen. Biblioteken stänger från måndag den 21 december till och med söndag den 24 januari. Fritidsgårdarna är också stängda till och med den 24 januari. Nu behöver vi alla hjälpas åt att hindra smittspridningen och följa regeringens tydliga rekommendationer. Vi återkommer så snart vi vet mer om tiden efter den 24 januari.

Vad gäller badhuset Vattenpalatset, driver inte kommunen verksamheten. Det är företaget som driver verksamheten som råder över öppettiderna i anläggningen.

Centrumföreningen och Solkatten ansvarar för torghandeln på Bagges torg, med polistillstånd.