Dags att nominera Lerums kommuns kulturpristagare 2021 och söka medel ur Kulturfonden

Publiceringsdatum : 2021-08-31

Kulturpriset delas ut årligen som ett bevis på uppskattning för gjorda insatser inom Lerums kommuns kulturliv. Priset kan tilldelas person som är bosatt, född eller verksam i Lerums kommun.

Även grupper som har sin huvudsakliga verksamhet i kommunen kan tilldelas kulturpriset.

Kulturfonden

Nu går det också att söka medel ur Kulturfonden. Medel ur Kulturfonden delas ut för att stödja ideell och kulturell verksamhet inom före detta Skallsjö kommun, nuvarande Skallsjö församling (Floda och Tollered).

Blankett för ansökan Kulturfonden.

Förslag på Kulturpristagare med motivering och ansökningar till Kulturfonden ska vara inlämnade senast 1 oktober 2021 till kultur@lerum.se

eller skicka till:

Lerums kommun