Dags att söka feriejobb

Publiceringsdatum : 2016-02-05

Sommarjobb eller feriearbete vänder sig 2016 till ungdomar födda 1999, det vill säga fyller 17 år under året, och är skrivna i Lerums kommun. Ansökningstiden går ut 20 mars.

I kommunen finns 140 ferieplatser inom vård- och omsorg, parkskötsel, barnomsorg, vaktmästeri och föreningsarbete. Platser och arbetsområden kommer att fördelas genom lottning.

Som feriearbetare arbetar du sex till åtta timmar per dag under en tre veckor lång period, total 90 timmar. Du har möjlighet att söka till tre olika perioder, där du måste kunna arbeta hela den sökta perioden.

Period 1: 13/6 -1/7 Period 2: 4/7-22/7 Period 3: 25/7-12/8

Ansökan

Feriearbeten söks genom Offentliga jobbs webbplats. Sista ansökningsdag är 2016-03-20.  Arbetsgivarens referensnummer F535013.

När din ansökan registreras får du en e-post som bekräftade att du sökt feriearbete. Viktigt att du fyller i alla 12 siffror i ditt personnummer och att du får meddelande om att din ansökan är registrerad om inte, kontrollera att alla uppgifter är ifyllda och försök igen. Längre ned på sidan hittar du de vanligaste frågorna, naturligtvis är du också välkommen att ringa oss på Arbetsmarknadsenheten om du har ytterligare funderingar runt feriearbetet. Svar angående om man tilldelats ett feriearbete meddelas senast under vecka 20.

Upplysningar

Åsa Höjesjö 0302-52 13 76 eller Viola Hurtig 0302-52 10 34.

Kultursommarjobb

Lerums kommun erbjuder även sex platser som kultursommarjobbare under period 3: 25 juli-12 augusti. Dessa platser riktar sig till ungdomar födda 98-99, förkunskaper krävs. Jobbet innebär att tillsammans förbereda och genomföra en konsertturné i kommunen.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2016-03-20. Arbetsgivarens referensnummer F537816.

Upplysningar

Magnus Bladh Kultur- och fritidschef 0302-52 10 58 magnus.bladh@lerum.se