Val av skola årskurs 6 inför läsåret 2016/2017

Publiceringsdatum : 2016-01-11

Ska ert barn börja i årskurs 6 hösten 2016? Då är det dags att lämna önskemål om vilken skola ni önskar för ert barn. Innan ni gör valet välkomnar vi till informationsmöten i våra kommunala skolor.

Det finns sju kommunala skolor och en fristående skola att välja mellan i vår kommun. För att göra det lättare för er att välja bjuder vi i januari in till informationsmöten där vi
berättar mer om varje skola och dess inriktning.

Elever som går i F-9-skolor (Ljungviksskolan, Lekstorpsskolan, Röselidsskolan och Stenkulan) behöver inte välja skola igen, men om ni vill ändra val av skola använder ni valblanketten.

Information och blankett hittar du via länken längre ner på sidan. Ifylld blankett lämnas till klassföreståndaren/mentorn senast den 8 februari 2016.