Välkommen på NPF-café

Publiceringsdatum : 2021-05-31

Är du anhörig till någon med neuropsykiatrisk funktionsvariation (NPF) eller misstänker att din närstående kan ha en diagnos? Känner du ett behov av att få samtala med andra som också har en närstående med NPF? Då är du välkommen att delta i vårt digitala NPF-café som anordnas i samverkan med Attention Lerum och Anhörigstödet i Lerums kommun.

Du behöver en dator, surfplatta eller telefon så att du kan ta emot e-post. Använder du surfplatta eller telefon behöver du ladda ner Teams-appen. I e-posten kommer du att få en inbjudan till ”Teams-möte” via en länk som du ska trycka på. Representanter från anhörigstödet i Lerums kommun och Attention Lerum kommer vara med på träffen. Det finns ett begränsat antal personer som kan delta vid mötet så det är först till kvarn som gäller.

Datum och tid: Onsdag 9 juni kl. 17.30-19.00.

Anmäl dig till via e-post eller telefon: jessica.gustavsson@lerum.se eller 0302-52 22 39

Varmt välkommen.