Lerum med i direktsänd final

Publiceringsdatum : 2020-11-08

Med två finalister från Lerums kommun ser vi fram mot en riktigt spännande final i Arla Guldko. Vi har finalister i kategorierna ”Bästa Matglädjeförskola” och ”Årets frukostlyft”.

På måndag 9 november kl. 15.00 livesänds finalen av Arla Guldko 2020. På grund av pandemin är alla finalister kvar i sina hemkommuner och det blir ett digitalt firande. Du kan se sändningen genom att klicka här.

Våra finalister

Köksmästare Ida Lindgren och gänget på Restaurang Gyllene gaffeln på Stenkulans skola är i final i nyinstiftade priset Årets Frukostlyft. Priset går till den skola som har gjort ett riktigt lyft för att elever ska få en bra start på dagen genom frukost. Studier visar att elever som äter frukost presterar bättre.

Energikick

Ekeredsvägens förskola är i final i tävlingskategorin Bästa Matglädjeförskola. Kocken Camilla Karlsson tycker att finalplatsen har gett en rejäl energikick.
- Det ger jättemycket energi att för mig som ensam kock att få den här bekräftelsen på att jag tillsammans med pedagogerna jobbar åt rätt håll.